1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Procesul verbal al şedinţei din data de 30.10.2018

Şedinţa a fost condusă de Manager General Dr. Grasu Alis.
D-na Manager General a anunțat că s-au înaintat adrese la MS și DSU solicitând informații despre plata orelor suplimentare efectuate de echipaje la Simularea Planului Roșu, și forma în care se va face această plată.
S-a discutat despre planificarea până pe 15 noiembrie a cursurilor de pregătire profesională. Se vor face 2 cursuri de ALS și 2 cursuri de Traumă pentru medici.
Angajații noi, medici și asistenți vor participa la cursuri de EKG (1 curs pentru medici și 1 curs pentru asistenți) și un curs de naștere creditat ce Colegiul Medicilor.
Se vor efectua trei cursuri a câte două ore în amfiteatrul Spitalului Universitar pentru tot ceea ce înseamna STROKE, la care va lua parte tot personalul SABIF – medici și asistenți.
Începând de joi 1 noiembrie se intră în linie dreaptă pentru mutarea în Centrul Operativ din Cotroceni. Se lucrează la finalizarea actului de comodat pentru spațiul și echipamentele pe care le vom avea în folosință și la rezolvarea ultimelor probleme legate de conexiuni, de compartimentele Telecomunicații și IT.
S-a discutat în detaliu situația autosanitarelor aflate în prezent în service. În ultimele 5 zile au intrat în service 14 mașini. Dr. Grasu a solicitat personalului din Biroul Tehnic să caute o rezolvare mai rapidă a situației mașinilor aflate în reparație.
Se va continua procedura de înlocuire a anvelopelor de vară cu cele de iarnă pentru toate anvelopele existente în magazie. Procedura de achiziție a anvelopelor noi a fost întârziată din lipsa prevederii bugetare și va fi finalizată până pe 15 noiembrie, urmând ca înlocuirea acestora să se faca în regim de urgență.
S-au analizat toate probleme administrative de la substații.
Dr. Grasu Alis a anunțat că s-au obținut avizele și se face predarea amplasamentelor și proiectarea și în termen de doi ani se va finaliza consolidarea clădirii SABIF.
Se fac demersuri pentru suplimentarea posturilor de ambulantieri si asistenti.
Echipajele care solicită sprijin de la ISU pentru transportul pacienților le vor da acestora mănuși de unică folosință din trusă pentru manipularea pacientului.
Șefa Biroului Runos, Ivan Roxana a anunțat că Banca Transilvania a preluat Bancpost și în curând vor emite carduri noi. Posesorii de carduri Bancpost vor primi notificări prin SMS pentru ridicarea noilor carduri. Viramentul din luna ianuarie se va face pe noile carduri, în consecință personalul este rugat să-și ridice noile carduri sau să își clarifice situația în caz că au o altă opțiune.
S-a reamintit ca pînă la următoarea ședință tot personalul operativ trebuie să își planifice concediul de odihnă pe anul 2019.
Managerul General a făcut apel din nou la întregul personal să respecte protocoalele şi în acelaşi timp codul de etică şi deontologie şi să evite discuţiile neprincipiale atât în relaţiile cu terţii, colegii, cât şi mai ales faţă de pacienţi.
În finalul şedinţei au fost vizate caietele de control de la microstaţii.

 

Recomandări pe perioada caniculei

Va rugam accesati linkurile "Dispozitia 578/28.06.2017" si "Ordinul MS nr. 1168/2008" din coloana de meniuri din partea partea stanga.

Aplicatie Apel 112

 

Aplicatie pentru telefoane mobile realizata de catre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
aplicatie care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul initierii unui apel catre
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112   - pentru detalii va rugam sa accesati link-ul

Serviciul 112

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

 

Atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

 

Este nevoie de asistenţa IMEDIATĂ a Poliţiei, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea sau mediul?”

 

Daca răspunsul este DA, atunci se formează 112 şi se comunică operatorului Centrului de preluare a apelurilor de urgenţă ceea ce s-a întâmplat sau urmează să se întâmple.

Go to top
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd